Slavnostní vyhlášení Lyžařského poháru Vysočiny 2015/2016

lpv-vyhlaseni-21V pátek 8.4.2016 se ve Velkém Meziříčí uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků Lyžařského poháru Vysočiny. LPV se letos opět skládal z podzimní části (přespolní běh, suchý slalom), ze zimní části (závody v obřím slalomu) a odměňováno bylo vždy prvních 6 závodníků v každé kategorii.

Za Ski klub Velké Meziříčí vystoupaly na nejvyšší stupeň hned tři naše lyžařky – v kategorii předžáci zvítězila Natálie Malcová, v mladších žákyních Hanka Krčálová a ve starších žákyních Kateřina Neumanová. Stříbrné medaile pro Ski klub VM vybojovali Tomíno Malec, Zuzana Rašovská a Tereza Neumanová a bronzovou přidala Veronika Švandová.

V průběhu večera byla mezi jinými pozvána na pódium také nejúspěšnější velkomeziříčská lyžařka Veronika Čamková, čerstvá vítězka Českého poháru, která má letos za sebou i velmi úspěšný start na juniorském mistrovství světa. Verči a všem oceněným závodníkům gratulujeme.

Vyhlášením LPV skončila pro naše závodníky letošní sezóna, nyní je čeká krátká pauza a od května opět trénink. Lyžařům přejeme hodně úspěchů v dalších sezónách a jejich trenérům přidáváme poděkování za práci, kterou po celou zimu odváděli. Poděkování patří samozřejmě také rodičům, bez jejichž podpory by to nešlo.

Výsledky:

1. místo: Natálie Malcová, Hanka Krčálová, Kateřina Neumanová

2. místo: Tomíno Malec, Zuzana Rašovská, Tereza Neumanová

3. místo: Veronika Švandová

4. místo: Kristýna Neumanová, Robin Strnad, Dana Harvey, Jan Vondráček

5. místo: Marie Bartošová, Matyáš Mucha, Sára Strnadová, Žaneta Vrábelová

6. místo: Václav Vrábel, Pavel Bartoš, Barbora Fischer, Martin Vondráček, Samuel Dušovský

 

lpv-vyhlaseni-01lpv-vyhlaseni-02lpv-vyhlaseni-03lpv-vyhlaseni-04lpv-vyhlaseni-05lpv-vyhlaseni-06lpv-vyhlaseni-07lpv-vyhlaseni-08lpv-vyhlaseni-09lpv-vyhlaseni-10lpv-vyhlaseni-11lpv-vyhlaseni-12lpv-vyhlaseni-13lpv-vyhlaseni-14lpv-vyhlaseni-15lpv-vyhlaseni-16lpv-vyhlaseni-17lpv-vyhlaseni-18lpv-vyhlaseni-19lpv-vyhlaseni-20

Ski areál Fajtův kopecVelké Meziříčí
  • Výborné napojenína dálnici D1
  • 3 sjezdové tratěk dispozici
  • Délka svahu430 m
  • 200 parkovacích
    míst
    u sjezdovky
  • Rozhlednapřímo u svahu
  • Restauracea ubytování
Provozovatel

SKI KLUB Velké Meziříčí s.r.o. Fajtův kopec 1741
594 01 Velké Meziříčí

Kontakt

+420 566 523 458 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Buďte s námi v kontaktu
Sledujte náš
facebook

F

Mediální partneři
Hitrádio VysočinaRádio Kiss HadyRádio KrokodýlMusic DataVelkomeziříčskoTopkarmotoMoravská televizeAsociace lanové dopravy
Partneři projektu
Kraj VysočinaMládež kraj VysočinaEvropské strukturální a investiční fondyFond Vysočiny
Nahoru