Stubai 2 22.11.- 27.11.2022

IMG-20221125-WA0003Soustředění druhý ledovec - výběr závodníků na ODM
Po prvním ledovci na Stubai jsme byli velice unavení, ale nic nás neodradilo od toho, abychom tam jeli další týden. Čekali jsme, že to bude ještě náročnější, a naše představy se také splnily. Jelikož to byla příprava na ODM, tak jsme na sobě hodně mákli. Byli jsme zde od úterý do neděle. Jelo nás 7 z našeho týmu. Po celý týden jsme se zaměřovali na slalom, obří slalom a nějaké kondiční tréninky. Náš den vypadal tak, že jsme vstávali okolo 6 ráno. Nachystali jsme si věci, udělali hygienu a vyrazili připraveni na snídani. Z hotelu byl odjezd okolo 6:45. Když jsme dorazili na středisko čekali jsem okolo půl hodiny ve frontě, kde jsme se mohli přezut, obléct a připravit na kopec. Když jsme vyjeli na kopec kde nás čekal trénink, nejprve jsme si udělali rozcvičku, nějaké cvičení a 2 volné jízdy. A šlo se do tratě. Nejdříve byla prohlídka, abychom si řekli, kde si máme dát pozor. Potom, co jsme dotrénovali, se šlo na oběd, kde jsme si vybrali na co máme chuť, od polívek po zákusky. Pak se konal další trénink. Poté se jelo na ubytování. Měli jsme čas na vybalení, následovala svačina. Po svačině, odpočinku, nás čekal další kondiční trénink, kde jsme měli kratší výklus, nějaké cviky a protahování. Po večeři jsme měli rozbory, kde jsme měli naše videa z tréninku, a říkali si co máme zlepšit. Kdybychom to měli celé shrnout ledovec se nám strašně líbil, dokonce jsme i jednoho dne vyrazili do jumpparku . Myslíme, že nám to hodně dalo, a třeba vyjedeme i nějaké dobré výsledky a pomůžeme Kraji Vysočina zvítězit.
Za náš SKI KLUB se soustředění účastnili Mia Bíbrová, Bára Rösslerová, Nela Wasserbauerová, Pavel a Honza Bartošovi, Vašek Vrábel a Jiří Vaverka.
Díky trenérům za super připravené soustředění, závodníci

 

Ski areál Fajtův kopecVelké Meziříčí
  • Výborné napojenína dálnici D1
  • 3 sjezdové tratěk dispozici
  • Délka svahu430 m
  • 200 parkovacích
    míst
    u sjezdovky
  • Rozhlednapřímo u svahu
  • Restauracea ubytování
Provozovatel

SKI KLUB Velké Meziříčí s.r.o. Fajtův kopec 1741
594 01 Velké Meziříčí

Kontakt

+420 566 523 458 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Buďte s námi v kontaktu
Sledujte náš
facebook

F

Mediální partneři
Hitrádio VysočinaRádio Kiss HadyRádio KrokodýlMusic DataVelkomeziříčskoTopkarmotoMoravská televizeAsociace lanové dopravy
Partneři projektu
Kraj VysočinaMládež kraj VysočinaEvropské strukturální a investiční fondyFond Vysočiny
Nahoru